fbpx
ENGELBOSCH I transport

800 bezoekers op onze opendeurdag

De Open Bedrijvendag was een groot succes. Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid! Bezoek onze facebook pagina ‘Engelbosch Transport’ en blijf op de hoogte van ons transportbedrijf.
ENGELBOSCH I ondernemer van het jaar

ENGELBOSCH is ‘Zuid-Hagelandse Ondernemer van het Jaar’

ENGELBOSCH is ‘Zuid-Hagelandse Ondernemer van het Jaar’ Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Voka, Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant regio Zuid-Hageland riep het Zuid-Hagelands Regiobestuur het transportbedrijf ENGELBOSCH uit tot ‘Zuid-Hagelandse Ondernemer van…
ENGELBOSCH I onze vloot vrachtwagens

Welkom op onze Open Bedrijvendag!

Op zondag 02 oktober 2016 zetten honderden bedrijven de deuren weer voor je open op Voka Open Bedrijvendag. Grijp je kans om even bij ons binnen te gluren in de…

VACATURES

Op gebied van personeelsrekrutering hanteert vervoer Engelbosch een zeer strikte wervingspolitiek.

Eens aangeworven, krijgt elke chauffeur een zorgvuldige ‘code 95’ opleiding, ook voor opvolging transportdocumenten, defensief rijden en klantvriendelijkheid, waarna hij deel uitmaakt van het gemotiveerde chauffeursteam. Elke chauffeur wordt dan ook geapprecieerd als een cruciale factor voor het welslagen van onze onderneming, en wordt binnen onze organisatie beschouwd als het naamkaartje van onze onderneming.

Onder alle omstandigheden en op elk moment kunnen alle medewerkers rechtstreeks contact opnemen met zijn transportverantwoordelijke.

Menu