fbpx
ENGELBOSCH I distributiemagazijn

Logistiek

Onze magazijnen kunnen uitgerust worden aan de noden van de klant. Bijvoorbeeld rek- & blokstapeling.
ENGELBOSCH I transportopvolging

Transportopvolging

Door ons accuraat tracesysteem kunnen we zorg dragen voor een goede communicatieve samenwerking zowel met de chauffeurs als met onze klanten.
ENGELBOSCH I vrachtwagens, chauffeurs, materiaal

Terbeschikkingstelling

Onze vrachtwagen, onze chauffeur, uw kleuren… Vervoer Engelbosch biedt u tevens zijn dienst ‘Terbeschikkingstelling’ aan: vrachtwagens van Vervoer Engelbosch belettering in u kleuren en met u naam, die op contracttermijn ter beschikking…

Speciale transporten

Eveneens beschikken wij over permanente vergunningen uitzonderlijk vervoer voor gans België, vergunningen uitzonderlijk vervoer voor internationale bestemmingen, waar wettig nodig, kunnen wij binnen afzienbare tijd bekomen.

Sneltransport

Kleine en grotere zendingen zowel in binnen- en buitenland verzekerd door ervaren chauffeur.

VACATURES

Op gebied van personeelsrekrutering hanteert vervoer Engelbosch een zeer strikte wervingspolitiek.

Eens aangeworven, krijgt elke chauffeur een zorgvuldige ‘code 95’ opleiding, ook voor opvolging transportdocumenten, defensief rijden en klantvriendelijkheid, waarna hij deel uitmaakt van het gemotiveerde chauffeursteam. Elke chauffeur wordt dan ook geapprecieerd als een cruciale factor voor het welslagen van onze onderneming, en wordt binnen onze organisatie beschouwd als het naamkaartje van onze onderneming.

Onder alle omstandigheden en op elk moment kunnen alle medewerkers rechtstreeks contact opnemen met zijn transportverantwoordelijke.

Menu